Løsning på sko-mysteriet

31.mar.2007 @ 16:05
Jeg har fått spørsmålet mange ganger hver dag; Har du fått tak i sko? Og fredag morgen spurte de Camilla og Cato på God Morgen Norge på TV2. På tide å komme med løsningen på det store sko-mysteriet.

Som journalist skal man begynne med det viktigste, nemlig konklusjonen. Ja, jeg har sko. Dernest; kostet det en kasse champagne? Vel, det gjorde ikke det. Nettets kraft er formidabelt; etter at jeg lovet en kasse champagne (ekte) til den som kunne skaffe et par klatresko av typen Olympus Mons EVO størrelse 47 (biggest there is), så haglet det inn med henvendelser. Noen tøyde sannheten litt når det gjaldt funksjon, og størrelsen ble tøyet litt ? men engasjementet var stort og ekte.

Etter å ha luket bort mange kandidater, bokstavelig talt gjennom prøving og feiling, så stod jeg igjen med: Ingenting. Og det var to uker til avreise. Da forfulgte jeg tipset fra Marius Stendebakken (se kommentar til blogg), og på nettstedet Mountain Tools var det himmerik. De holder til på stranden i Carmel, California og er etter eget utsagn de som selger mest av det avanserte fjellutstyret i verden.

Vel, de er amerikanere og da blir alt stort, men de visste i alle fall hva de snakket om ? så det var bare å gi fra seg kredittkortnummer og vente på sko. De ble levert etter fire dager, og passet perfekt. Det fulgte en hel bruksanvisning med skoene, og det er faktisk en imponerende produktutvikling som har skjedd bare fra fjorårets modell til årets. Skoene har mange smarte løsninger som må være tenkt ut av faktiske brukere som har vært over 8000 meter. Hvorfor det har skjedd akkurat i år, og ikke et av de foregående tjue årene (omtrent) som skoene har vært produsert, det kan man jo lure på.

Da ble det ingen champagne-kasse til noen (belønningen var ikke helt ute av proporsjon med skoene ? de koster nemlig 7000 kroner). Men en flaske årgangschampagne bør det bli for tipset til Marius Stendebakken. Så meld deg Marius!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5149354
hits